Din JudetStirile Zilei

Conturile primăriei, BLOCATE. Cotojman: Nu putem achita salariile pe 13 mai

De vineri, 6 mai, Primăria Roșia de Amaradia are conturile blocate. Primarul Liviu Cotojman spune că, din această cauză, salariile nu vor mai putea fi achitate pe data de 13 mai.

Pentru această situație, Cotojman dă vina pe președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, care i-a alocat, în acest an, zero lei, deși inițial localitatea figura cu 500.000 de lei. Primarul din Roșia de Amaradia i-a trimis o solicitare oficială lui Cosmin Popescu, dorind să afle motivele pentru care nu a primit niciun leu. Nu a primit răspuns, așa că, acum, vrea să depună plângere penală.  

Cotojman mai spune că, din cauză că n-a primit niciun leu de la Consiliul Județean, a ajuns, acum, să aibă conturile blocate. Prin urmare, luna aceasta, lefurile angajaților Primăriei Roșia de Amaradia nu vor fi plătite la timp.

Comments (1)

  1. lazar popescu

    Fugi mai fraiere, ai conturile blocate fiindca nu ai fost in stare sa aduni 5 miliarde din amenzile locuitorilor. Dai vina degeaba pe Cosmin Popescu, ai cheltuit de ani de zile banii primariei pe lucrari fictive, cu facturi fictive si pe pasarica. Aum stai si rabda, nu mai ai de unde lua ….zeciuiala? Stii tu, 10% din facturi.

Comment here