Stirile ZileiTârgu-Jiu

CONTRE Aldescu-Capotă pe tema ELECTRICIENILOR SJU. ITM Gorj, sesizat

Contre Cristi Aldescu-Gigel Capotă, astăzi, în ședința Comisiei de Dialog Social din cadrul Prefecturii Gorj, pe tema electricienilor angajați la Spitalului Județean de Urgență.

Conform președintelui Federației Naționale Sindicale AMBU-SAN Gorj, oamenii nu și-ar fi primit concediile de odihnă din anul 2017 și nu le-ar fi fost plătite orele suplimentare. Aldescu a anunțat că a sesizat mai multe instituții ale statului, inclusiv Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

Aldescu i-a cerut explicații managerului Spitalului Județean, Gigel Capotă, privind situația electricienilor.

Gigel Capotă a precizat că nu  face el pontajele electricienilor ci șefii lor. Managerul SJU a recunoscut, însă, că există un deficit pe personal pe aceste posturi, pe 14 mai urmând să fie organizat concurs.

Gigel Capotă cunoștea că ar exista electricieni care au de luat zile de concediu, din anii trecuți. A dat asigurări, însă, că nu e vorba de vreo atitudine abuzivă din partea sa, ci pur și simplu faptul că nu găsește electricieni buni pe care să-i angajeze.

Nemulțumit de răspunsurile primite, Cristi Aldescu i-a cerut subprefectului de Gorj să formeze o comisie, care să verifice cele sesizate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here