Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Continuă SCANDALUL pe tema Salubris Gilort! Fugaru: Se fac CERCETĂRI pentru grup organizat!

Continuă SCANDALUL pe tema Salubris Gilort. Ion Fugaru susține că se vor face cercetări pentru grup infracțional organizat împotriva consiliilor locale care au votat fuziunea dintre Asociația Valea Gilortului și ADIS Gorj.

Miercuri, la Interviurile Infinit FM, primarul orașului Târgu-Cărbunești, Dănuț Birău, a explicat din nou de ce s-a decis renunțarea la Salubris Gilort: utilajele s-au învechit iar din 13 localități, câte deservea societatea la început, au mai rămas 7.  De la 1 ianuarie, o firmă din București, Supercom, ar urma să preia stația de sortare de la Cojani.

Birău a explicat și ce condiții a pus ADIS Gorj, în opinia sa în avantajul localității pe care o conduce.  

Birău este supărat pe fostul viceprimar Ion Fugaru care a tot acuzat că este ceva necurat la mijloc și că s-ar fi urmărit falimentarea voită a Salubris Gilort. Primarul este nemulțumit de atitudinea lui Fugaru despre care spune că l-a ajutat în acest mandat.  

Ion Fugaru susține, însă, că procurorii ar urma să facă cercetări împotriva consiliilor locale care ar fi votat fuziunea dintre Asociația Valea Gilortului și ADIS Gorj. Acuză, din nou, că Salubris Gilort, o firmă pe profit, ar fi distrusă cu bună știință.

Cât despre jignirile pe care i le-ar fi adus primarului Birău, Fugaru spune că nu a făcut așa ceva dar că are dreptul să vorbească în calitate de plătitor de taxe către Primăria Târgu-Cărbunești.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here