MotruStirile Zilei

Continuă SCANDALUL Jianu-Hanu la Motru: “Se laudă cu pasărea de pe gard”

Primarul PNL îl acuză pe fostul edil PSD, într-un comunicat de presă, remis luni, că, în 3 mandate, a atras de 4 ori mai puțini bani pentru motreni, în comparație cu fondurile pe care le-a adus el în primul mandat.

Gigel Jianu se laudă cu proiecte de peste 12 milioane de euro pentru care a reușit să obțină finanțare.  Edilul reafirmă că dacă nu ar fi luat primăria cu datorii mari de la Dorin Hanu, ar fi putut realiza mai multe investiții la Motru. Jianu zice că a dat comunicatul de presă ca reacție la criticile lui Cosmin Morega și Dorin Hanu, de la mijlocului lunii iunie, din conferința de presă a PSD, când viceprimarul a fost anunțat candidat la Motru.

Dorin Hanu spune că sunt aberații datele prezentate de Gigel Jianu legate de fondurile atrase în mandatul de primar. Fostul edil zice că actualul nu se poate lăuda decât cu două proiecte: târgul săptămânal, care e nefuncțional, și închiderea gropii de gunoi de la Motru.

“Probabil, face proiecte pentru Morega sau altul care va câștiga primăria. Nu am ce discuta cu un asemenea om. E pierdere de timp ”, spune Hanu.

Dorin Hanu acuză că Gigel Jianu nu știe decât să se victimizeze, dând vina mereu pe datoriile pe care le-a avut de achitat, când a preluat primăria în 2016. “Se laudă cu pasărea de pe gard. Nu va mai câștiga alegerile”, zice fostul edil.

Gigel Jianu dă asigurări că investițiie pentru care a atras fonduri europene se vor realiza. În opinia sa, Dorin Hanu este istorie pentru Municipiul Motru și nu ar mai trebui luat în calcul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here