Stirile ZileiTârgu-Jiu

Continuă războiul Romanescu- Pătrășcoiu. Potop de ironii și acuzații

Marcel Romanescu a continuat să-l atace și să-l ironizeze, miercuri, pe șeful Aparegio, într-o conferință de presă. Traian Pătrășcoiu vine cu o replică, amenințându-l pe primarul Târgu-Jiului cu judecata.   

Romanescu a acuzat conducerea Aparegio că ”a furat banii târgujienilor” majorând tarifele la apă și canal, în urmă cu  un an, fără o hotărâre prealabilă a consiliului local. O instanță a anulat, zilele trecute, hotărârile Adunării Generale a Acționarilor Aparegio de majorare a tarifelor. Hotărârea nu este definitivă, putând fi atacată în termen de 15 zile.

Romanescu a mai spus că el este îngrijorat de câte ori plouă în oraș, în vreme ce Traian Pătrășcoiu ”se bucură”.

”Sper ca odată cu plecarea lui Aurel Popescu la pensie să-l ia cu el și pe Traian Pătrășcoiu, îl rog! Dacă pleacă împreună îmi fac cea mai mare bucurie!” a mai comentat primarul liberal al Târgu-Jiului, lansând o serie de ironii la adresa ”tinerilor” din PSD: Ion Călinoiu, Aurel Popescu și Traian Pătrășcoiu.

În replică, Traian Pătrășcoiu spune, din nou, că întreaga rețea pluvială a Târgu-Jiului este înfundată și că nu pot fi făcute lucrări pentru că Aparegio nu are contract de service cu Primăria Târgu-Jiu. De aceea, orașul se inundă mereu.       

Pătrășcoiu spune că se simte pus în pericol atunci când Târgu-Jiul se inundă. De aceea, vrea ca Aparegio să dea în judecată primăria.

Cât despre faptul că primarul îl trimite la pensie, șeful Aparegio spune că are o capacitate de muncă mare, care-i permite să-și desfășoare activitatea în continuare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here