Minerit și EnergieStirile Zilei

Continuă protestele și-n scenariul roșu. Bunoaica: În două luni, nu vor mai fi bani de salarii

Continuă protestele în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu pentru reducerea vârstei de pensionare, deși municipiul a intrat în scenariul roșu, ca urmare a creșterii numărului de infectări.

„Parcă am o forță mai mare să lupt pentru niște oameni care nu realizează că sunt într-un mare pericol, vor fi șomerii de mâine ai județului. Voi sta aici până când oamenii politici vor face ceva pentru oamenii din Complexul Oltenia. Pentru companie nu mai au ce să facă, deja au vândut-o”, spune liderul sindical Nicu Bunoaica.

Bunoaica îi critică, din nou, pe liderii sindicali care vorbesc despre posibile majorări salariale în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Liderul sindical de la Cariera Lupoaia apreciază decizia premierului Florin Cîțu de a elimina cotizarea automată la sindicat.

Nicu Bunoaica este convins că șefii CE Oltenia nu sunt de acord cu reducerea vârstei de pensionare, din cauză că nu știu ce să facă cu personalul TESA, mare parte din salariații de la birouri fiind angajați ai clientelei politice.  

Comment here