Stirile ZileiTârgu Cărbunești

Constantin Târziu: Am obosit și fizic, și psihic. Mi-a ajuns pentru toată viața

”Am obosit și fizic, și psihic. Lunile astea mi-au ajuns pentru toată viața” recunoaște Constantin Târziu, managerul Spitalului Suport COVID Târgu-Cărbunești, la finalul unui an foarte greu, din cauza pandemiei de coronavirus, an în care nu și-a permis să-și ia o oră de concediu  de odihnă.

Nici vestea descoperirii unui vaccin împotriva temutului virus nu-l entuziasmează pe medicul Târziu. Crede că a fost făcut în grabă, din dorința de a scăpa cât mai repede omenirea de coronavirus.   

Peste 100 de pacienți sunt internați, în acest moment, în Spitalul Suport COVID Târgu-Cărbunești. Nu mai sunt cazuri ușoare, ca-n primăvară. La Terapie Intensivă s-a ajuns să se facă cu rândul, în sensul că dacă se agravează starea vreunui pacient aflat în salon este dus la ATI, în locul altui pacient care este ceva mai bine.

Spitalul din Târgu- Cărbunești nu tratează doar pacienți din Gorj. Ajung, aici, și oameni bolnavi din județele limitrofe. Au fost aduși chiar și de la Brașov, Teleorman sau București, spune Constantin Târziu.  

Comment here