Muzicale

Connect-R x SHIFT – Plec Departe

Connect-R face echipă cu Shift și cântă despre spirit de aventură și independență.

"Piesa nouă! Despre acel moment când trebuie să pleci de sub aripa mamei! Când știi că trebuie să iei viața în piept. Enjoy!", a transmis Connect-R.

„Plec Departe” este compusă de Connect-R, Shift și Liviu Teodorescu, fiind mixată și masterizată de Epic Julius. Clipul este realizat de Gradi Haos.

Gabriel Mihai Istrate, cunoscut sub numele de scenă Shift, este cântăreț și producător, în prezent semnat la casele de discuri și producție Sprint Media Group, DeMoga Music și Cat Music. Artistul s-a făcut cunoscut prin single-ul său de debut „Pe Cuvânt’” (feat. Kamara & Do-Re-Mi), care a fost numit „Imnul Copiilor” de către publicațiile de specialitate.

Și-a început drumul către topurile muzicale în 2013, prin single-ul „Sus pe toc” (feat. Marius Moga), care l-a propulsat în playlisturile de radio, TV si club. S-a menținut apoi în atenția publicului prin piese precum „După ani și ani” (feat. Vizi Imre), „Lejer”, „Rupem boxele” (feat. Andreea Bănică), „Avioane de hârtie” (feat. Andra), „Norocos” (feat. What’s Up si Connect-R), „Urcă și coboară” (feat. Ruby) etc.

Comment here