Muzicale

CONNECT-R – Independența

Connect-R a lansat, în această săptămână, „Independenţa”, o piesă cu un mesaj extrem de puternic. Versurile au fost scrise din experienţă, pentru noua generaţie.

În acest context, cântărețul a dezvăluit că, pe când avea 23-25 de ani, a consumat substanţe interzise şi a fost la un pas să cadă într-o capcană. Mai mult, el a atras atenţia asupra faptului că showbiz-ul este o lume în care ţi se pot pune în faţă „armele perfecte pentru a te sinucide”.

„Am trecut printr-o capcană. Lumea asta a showbiz-ului este o lume în care ţi se pot oferi armele perfecte pentru a te sinucide, să zic aşa. Pentru a te distruge! (…) Sunt experienţe de-ale mele expuse în versuri, dar mesajele trebuie citite printre rânduri. Am consumat şi eu la vremea mea nişte treburi nasoale… (n.r. substanţe interzise)… Au fost lucruri în care eu am crezut mult timp şi mulţi copii iubindu-ne poate au făcut la fel. Cum muzica ne-a dat nouă, artiştilor, mai mult decât speram, noi trebuie să dăm înapoi lui Dumnezeu nişte lucruri. Tinerii trebuie să aibă grijă în ce se bagă şi pe cine iubesc cu adevărat. Lumea starurilor eu o cunosc foarte bine”, a dezvăluit Connect-R, într-o emisiune tv.

„Eu am consumat ceva substanţe şi mi-am dat seama că e posibil să intru într-o capcană. Norocul meu a fost că iubesc sportul şi asta mă oprea din a face sport. În vremea cluburilor… aveam 20 şi un pic de ani, 23-25…. Copii, nu vă mai drogaţi! Mi-am dat seama că e o prostie, că nu e bine ce fac, că nu pot să mai fac sport”, a mai spus Connect-R.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here