LIFE

Connect-R, gata să facă show la ”Te cunosc de undeva!”

Ştefan Relu Mihalache alias Connect-R (40 de ani) a şocat cu noul look. Blond şi fără barbă, artistul e mult schimbat. Click! a aflat care este motivul acestei transformări: artistul va participa în noul sezon al competiţiei „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1.

Weekendul trecut, Connect-R a urcat pe scena festivalului We Love Music de la Râmnicu Vâlcea cu o coafură şi un aspect total schimbate: artistul este blond acum şi nu mai are barba cu care şi-a obişnuit fanii.

„Toată lumea îmi spune că acum semăn şi mai mult cu tata. O să vedeţi pentru ce a fost schimbarea. Voi participa la «Te cunosc de undeva!». De asta sunt aşa. Fără barbă, mă simt ciudat… Parcă aş fi «în fundu’ gol» fără ea”, a mărturisit Connect-R, în exclusivitate pentru Click!

La cinci ani după divorţ, Misha (31 de ani) şi Connect-R se înţeleg foarte bine, mai ales că au împreună o fetiţă, Maya, care le-a moştenit talentul.

„Fata mea are 8 ani şi jumătate şi studiază foarte mult, s-a apucat de canto cu un profesor din SUA, face pian, creşte şi se dezvoltă. Îşi urmează părinţii, a furat talentul. Şi Misha este bine, lucrează cu cei mai buni artişti. Acum pregăteşte o melodie nouă împreună cu Liviu Teodorescu. Toate femeile din viaţa mea sunt bine: şi mama, şi sora. E ca o hiperbolizare: bărbatul este cerul şi femeia e natură. Indispensabili”, a mai spus Connect-R.

Comment here