Stirile ZileiTârgu-Jiu

Congres și la USR-PLUS, în acest an. Miruță: Cred că Dan Barna a făcut treabă acceptabilă

Va fi congres și la USR-PLUS în acest an. Dacian Cioloș și Dan Barna se bat pentru funcția de președinte al partidului, dar liderul de la Gorj, Radu Miruță, nu exclude ca-n cursă să apară și alte persoane.

”Au mai răsărit lideri care fac treabă, cum ar fi Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor” a comentat Miruță în emisiunea Interviurile Infinit FM.

Deputatul l-a lăudat, însă, pe Dan Barna despre care a spus că a dus partidul într-o direcție bună și a acceptat fuziunea cu PLUS, deși a produs probleme în multe județe.  

În privința dosarului lui Dan Barna, Radu Miruță a comentat că ”treaba asta face zgomot când se precipită ceva politic” și că acuzațiile au fost vehiculate și-n preajma alegerilor prezidențiale din 2019.

Departamentul de luptă antifraudă din cadrul Guvernului a sesizat DNA în legătură cu „presupuse fapte de natură penală comise în contextul implementării unor proiecte finanţate din fonduri europene”, în cadrul cărora actualul vicepremier Dan Barna a fost expert antreprenorial.

Comment here