Târgu-Jiu

Conducerea PNL, pe 21 mai, la Motru

Deputatul Dan Vîlceanu a povestit, în conferință de presă, cum i-a fost interzis, vineri dimineață, să intre în Cariera Roșiuța.

Președintele PNL Gorj anunțase de câteva zile că vrea să meargă să vorbească cu minerii, pe tema proiectelor sale legislative. Vîlceanu a declarat că directorul unității, Constantin David, a invocat un regulament intern. În plus, i-ar fi spus că, dacă venea în altă perioadă decât acum, în campanie electorală, ar fi putut intra în carieră.

După cum a anunțat și pe pagina de socializare, Vîlceanu a reușit, în cele din urmă, să discute cu minerii la poarta Carierei Roșiuța. Aceștia s-au plâns de ”pilele” angajate în minerit.

Deputatul liberal a ajuns la concluzia că politica pumnului în gură nu mai funcționează la CE Oltenia. Minerii i-au spus că frontul de lucru este blocat și că nu au echipamente de lucru.

În ciuda interdicției de care s-a lovit la Roșiuța, Vîlceanu vrea să meargă și-n celelalte cariere miniere.

Pe 21 mai, ajunge la Gorj conducerea centrală a Partidului Național Liberal, inclusiv candidați la europarlamentare. Dan Vîlceanu anunță că se va merge și la Motru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here