RovinariStirile ZileiTârgu-Jiu

Conducerea PNL Gorj, DESFIINȚATĂ de un consilier local

Conducerea PNL Gorj, desființată de un consilier local al partidului, în prag de alegeri locale! Convins că Robert Filip va fi candidatul PNL la Primăria Rovinari, Petre Goanță s-a dezlănțuit la adresa lui Dan Vîlceanu și-a lui Marcel Romanescu, printr-o scrisoare postată pe pagina de socializare. Printre altele, liberalul acuză că-n Gorj ”alianțele politice se fac în jurul banului”, că partidele sunt doar ”niște ferestre  către camera comorii”, că Marcel Romanescu a ajuns primar la Târgu-Jiu pentru că ”a bătut palma cu PSD”. În plus, Goanță anunță că Laurențiu Chivu va fi susținut să candideze la Primăria Rovinari, chiar și ca independent.

Revoltat că deputatul Dan Vîlceanu ”a intrat în silenzio stampa” față de organizația PNL Rovinari, Petre Goanță a decis să-i transmită o scrisoare, pe Facebook. Liberalul se află la cel de-al doilea mandat de consilier local, intrând în viața politică în 2004, la Partidul Democrat-Liberal.

Supărarea lui Goanță vine din convingerea că șefii PNL Gorj s-ar fi înțeles cu primarul ALDE Robert Filip, urmând să-l susțină la alegerile locale din acest an. Consilierul local acuză că liderii politici din Gorj „au un singur țel comun: banul”.

Petre Goanță anunță că Laurențiu Chivu va fi susținut la Primăria Rovinari chiar și ca independent.

Pe pagina de socializare, liberalul de la Rovinari a lansat un atac și la adresa primarului Marcel Romanescu, liderul PNL Târgu-Jiu. Goanță crede că Romanescu vrea să preia șefia PNL Gorj, dar nu-l consideră o opțiune pentru partid. Spune că a ajuns primar, în 2017, cu sprijinul PSD.

Bogdan Bejinaru, secretarul general al PNL Târgu-Jiu, le cere colegilor de la Rovinari să nu-i implice organizația în scandal, ci să se războiască pe plan local.  

Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj, nu spune dacă primarul Robert Filip va fi candidatul partidului la alegerile locale, argumentând că responsabil de zonă este Gheorghe Pecingină.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here