SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Condescu: Romanescu, asasinul Pandurii Târgu-Jiu! Romanescu: Hoție pe față la Pandurii Târgu-Jiu!

Curtea de Apel Craiova a suspendat, joi, intrarea în faliment a Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu.

Dacă nu obținea această hotărâre, clubul fanion al Gorjului putea să dispară oricând, pentru că falimentul devenea efectiv. Decizia a fost luată în contextul în care clubul încă speră să primească de la acționarii săi peste 3 milioane de euro decise de două instanțe de judecată. Sentințele nu sunt însă definitive, procesul urmând să se judece la Înalta Curte de Casație și Justiție, în următoarele luni.

Principalul creditor, Marin Condescu, este optimist că Pandurii Târgu-Jiu va avea viitor și va reveni pe prima scenă fotbalistică.

Marin Condescu lansează un nou atac la adresa primarului Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, pe care-l consideră ”asasinul” clubului de fotbal.  

Condescu îl critică și pe secretarul Primăriei Târgu-Jiu, Grigore Jianu, pentru demersurile făcute în instanță.

Primarul Marcel Romanescu spune că se bucură că instanța  a suspendat procesul de faliment și reafirmă că așteaptă de la administratorii Pandurii Târgu-Jiu, un plan de redresare.  

Cât despre faptul că este numit de Marin Condescu ”asasinul Clubului Pandurii”, Marcel Romanescu declară că nu este el cel care a gestionat sumele alocate clubului de fotbal, de-a lungul anilor. Primarul numește ”hoție pe față” ceea ce s-a întâmplat cu banii, la club.

Comment here