SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Condescu: Pecingină a luat mulți bani de la Pandurii Târgu-Jiu

Marin Condescu îi dă replica lui Gheorghe Pecingină. Îl acuză pe avocat că a pus umărul la ”îmbolnăvirea” Clubului  Pandurii Târgu-Jiu.

”El a îmbolnăvit acest club! A fost consilier juridic și a luat bani de la Pandurii în toată această activitate dezastruoasă!” a reacționat, joi, fostul președinte al grupării gorjene, acuzat de Gheorghe Pecingină că ”ține mortul în fereastră ca să-i ia banii”.

Avocatul, lider PNL Gorj, a afirmat, în mai multe rânduri, că singura variantă pentru Pandurii Târgu-Jiu este falimentul.  

Miercurea viitoare este termen în procesul Pandurii-asociați. Condescu este optimist că se pot obține 5 milioane de euro, contribuiții din trecut. Dacă nu, pomenește despre sistarea activității clubului de fotbal.

Condescu nu consideră bună ideea primarului Marcel Romanescu ca noul CSM să preia grupele de copii și juniori de la Pandurii. Zice că nu poate fi amortizată astfel, investiția de zeci de milioane de euro făcută la noul stadion, întrucât numai echipa mare de fotbal poate umple tribunele.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here