SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Condescu: Pe 3 februarie se decide: viață sau moarte

”Pe 3 februarie se decide: viață sau moarte” spune Marin Condescu referindu-se la termenul de la Înalta Curte de Casație și Justiție al procesului Pandurii-versus acționari.

Fostul președinte afirmă că sumele pe care CE Oltenia, Primăria Târgu-Jiu, Consiliului Județean Gorj, Artego și Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia, ar trebui să le achite în caz de victorie în instanță, sunt rezervate, deja, în conturi.   

Condescu este optimist că, la Înalta Curte, verdictul va fi unul pozitiv, după ce Tribunalul Gorj și Curtea de Apel Craiova a dat câștig de cauză Clubului Pandurii. Nu este exclus, în același timp, ca dosarul să fie retrimis la Curtea de Apel.  

Condescu spune că Pandurii Lignitul Târgu-Jiu are restanțe de plată către 172 de salariați și sportivi, care au jucat în perioada 2017-2020.

Valentin Peptenatu, șeful Galeriei Durii, este convins că nici cu cele peste 3 milioane de euro, pe care Pandurii speră să le recupereze de la acționari, clubul de fotbal nu poate fi salvat, pentru că, de la intrarea în insolvență, a mai acumulat datorii de încă 2 milioane de euro.

Comment here