SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Condescu: Își asumă riscurile, nu pot juca pe proprietatea noastră!

”Își asumă riscurile, nu pot juca pe proprietatea noastră!”. Este din nou scandal legat de stadionul Târgu-Jiu, înaintea meciului de sâmbătă, 9 noiembrie, dintre Pandurii Viitorul Târgu-Jiu şi Dunărea Călăraşi.

Marin Condescu susține că echipa condusă de ginerele omului de afaceri Nicolae Sarcină nu poate intra pe noul municipal, fără acordul Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Miercuri, a fost remis un comunicat de presă în acest sens.

Condescu consideră că, atâta timp cât Pandurii Lignitul este beneficiarul contractului de comodat și a făcut investiții la stadion, orice altă formație trebuie să-i ceară acordul și să achite o sumă pentru a intra pe noua arenă.  

Când vorbește despre investițiile făcute de Clubul Pandurii Lignitul la stadion, Marin Condescu se referă la terenul nr. 1, vestiare și pista de atletism. De altfel, Clubul Pandurii a depus și o sesizare la IPJ Gorj, acuzând că Direcția de Patrimoniu refuză să-i predea investițiile realizate.

Cât despre meciul de sâmbătă, Condescu zice că nu poate opri Viitorul Pandurii să intre pe stadion, dar că această grupare ”își asumă consecințele”.

Ca și-n scandalul precedent, cel de dinaintea meciului disputat de FCU Craiova la Târgu-Jiu, primarul Marcel Romanescu zice că lasă pe seama juriștilor din cadrul primăriei soluționarea problemei folosirii arenei. Edilul reafirmă că Primăria Târgu-Jiu este proprietarul stadionului.

Cât despre predarea investițiilor făcute de Clubul Pandurii, Romanescu zice că le va preda ”dacă va trebui”, dar că primăria în niciun caz nu va ceda dreptul de proprietate asupra arenei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here