SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Condescu, despre ”CLONĂ”: La anul, VA RETROGRADA!

Marin Condescu crede că noua echipă ”clonă” a Pandurilor va rezista numai un sezon în Liga a doua. ”La anul va retrograda!” a prognozat fostul președinte al clubului tradițional.

La Interviurile Infinit FM, Condescu a afirmat că nu-i poartă dușmănie afaceristului Nicolae Sarcină, acum că fosta Energeticianul s-a transformat în Viitorul Pandurii Târgu-Jiu.

Opinia lui Marin Condescu este că s-a ajuns aici din cauza Consiliului Județean și a Consiliului Local Târgu-Jiu care, de 3 ani, n-au finanțat deloc Pandurii Lignitul Târgu-Jiu.

Condescu crede că echipa în spatele căreia s-ar aflat afaceristul Sarcină, Viitorul Pandurii, va sta numai un sezon în liga secundă.

”Eu am un singur gând, să-l bat de fiecare dată” a comentat fostul președinte al alb-albaștrilor. Primul meci în care se vor confrunta cele două Pandurii are loc în etapa a patra.

Marin Condescu a povestit și faptul că, la recomandarea primarului Marcel Romanescu dar și a altor persoane, a încercat să-l aducă pe Nicolae Sarcină în acționariatul Pandurii Târgu-Jiu dar omul de afaceri a refuzat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here