SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Condescu: Consiliul Județean a virat o parte din bani

Consiliul Județean Gorj a plătit, deja, o parte din suma datorată Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, luna trecută, că acționarii sunt buni de plată, în procesul contribuțiilor neachitate din trecut. Cea mai mare sumă o are de plătit Complexul Energetic Oltenia, 6,3 milioane de lei, urmează firma Artego cu 4,8 milioane de lei, Consiliul Local Târgu-Jiu cu 2,8 milioane de lei, Consiliul Județean Gorj peste 760 de mii de lei și  Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia cu peste 500 de mii de lei.

Principalul creditor Marin Condescu, spune că a fost virată o parte din suma datorată de Consiliul Județean, restul putând fi achitat și în rate.  

După decizia Înaltei Curți, a apărut o dispută publică între Marin Condescu și primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, în privința banilor datorați de municipalitate. Condescu consideră că secretarul primăriei, Grigore Jianu, este ”nodul gordian” în ceea ce privește deciziile luate, de-a lungul anilor, pentru Pandurii Târgu-Jiu.   

Condescu spune că se aștepta, ca odată cu decizia Înaltei Curți, să apară un punct zero iar acționarii să aibă altă atitudine privind Clubul Pandurii.

Comment here