SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Condescu: Au adus un plus de 5 milioane de lei la fondul Clubului Pandurii

Marin Condescu este convins că Pandurii Lignitul Târgu-Jiu nu are cum să piardă procesul cu acționarii, aflat în judecare la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Următorul termen este pe 24 martie. La ultimul, cel din 3 februarie, au intervenit în proces, în favoarea unora dintre acționari, două sindicate din cadrul Complexului Energetic Oltenia și liderul Galeriei Durii. Condescu spune, însă, că intervenția a făcut bine.

“Au adus un plus de 5 milioane de lei la fondul clubului” declară fostul președinte.

Judecătoria Târgu-Jiu a respins, pe 25 februarie, cererea administratorului special de modificare a actului constitutiv al Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Consiliul Județean Gorj, Consiliul Local Târgu-Jiu, Complexul Energetic Oltenia și Artego ceruseră ieșirea din asociere.

“Solicitarea de retragere din acționariat nu a fost în conformitate cu statutul clubului. Dacă vor să fie ucigașii de serviciu, să-și asume responsabilitatea! Pandurii nu va dispărea prin forță sau înșelăciune” afirmă Marin Condescu.

Pandurii a început cu stângul meciurile oficiale, după reluarea campionatului. Elevii lui Călin Cojocaru au fost învinși, în weekend, cu 4-0 de Petrolul Ploiești. Marin Condescu îi ia apărarea tehnicianului Călin Cojocaru, contestat de unii suporteri care îi cer demisia.

Comment here