SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Condescu, atac DEVASTATOR la adresa acționarilor! ”Au premeditat falimentul! Clubul, deposedat de 60 de milioane de euro!”

Atac devastator lansat de Marin Condescu la adresa acționarilor Clubului Pandurii! Îi acuză că au premeditat falimentarea, dorindu-și dispariția echipei și că profită ILEGAL de pe urma clubului aflat în insolvență. O decizie în procesul de faliment este așteptată pe 27 noiembrie. Condescu susține că Pandurii Târgu-Jiu a pierdut 60 de milioane de euro, din 2014 încoace, după ce din cauza neplății salariilor, fotbaliști valoroși precum Nistor și Răduț, au fost declarați liberi de contract.  În plus, principalul creditor acuză că Primăria Târgu-Jiu oferă SUBVENȚII celorlalte două echipe, FCU Craiova și Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, lăsându-le să folosească suprafața de joc, realizată din fondurile grupării gorjene tradiționale.

Printr-o adresă recentă, trimisă Consiliului Local Târgu-Jiu, Clubul Pandurii Lignitul cere să fie oprite din suma de 29 de miliarde de lei vechi, cotizații neplătite din trecut, cheltuielile făcute de municipalitate la stadion, în intervalul 2014-2019. Marin Condescu crede că Pandurii Lignitul ar trebui să gestioneze tot ce ține de partea sportivă a noii arene.

Condescu acuză că Primăria Târgu-Jiu închiriază, ilegal, către alte entități sportive, suprafața de joc a stadionului care este investiție făcută de Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. În opinia sa, este o subvenție oferită de municipalitate echipelor lui Adrian Mititelu și Nicolae Sarcină.  

”Cel mai mare asalt asupra echipei, ca să dispară, este făcut de către membrii fondatori. Este un asalt al tătarilor!” acuză Marin Condescu.

Condescu numește ”abuz fără margini și furt la drumul mare” ceea ce se întâmplă cu Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Atrage atenția că ”de toți cei care au vrut răul echipei s-a ales praful”.

Fostul președinte al grupării gorjene mai spune că lucrul cel mai grav, care s-a întâmplat Pandurii Târgu-Jiul, este că a pierdut peste 60 de milioane de euro, din 2014 încoace, prin faptul că jucători foarte valoroși au fost declarați liberi de contract.   

”Este o acțiune concertată a membrilor fondatori de a prăpădi acest club!” acuză Condescu.

Marin Condescu este hotărât să lupte pentru salvarea clubului de fotbal. În plus, crede și că echipa se va salva de la retrogradare. Spune că jocul prost din ultima vreme este cauzat de neplata salariilor, dar că valoarea lotului actual de jucători depășește 2 milioane de euro.   

e

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here