SportiveStiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Condescu a stabilit TARIFELE: 10 mii de lei suprafața de joc, plus 50% din suma obținută pe biletele vândute, dar nu mai puțin de 20.000 de lei

Condescu vrea bani de la Mititelu și Sarcină pentru folosirea noului stadion municipal: 10 mii de lei pentru suprafața de joc și 50% din suma obținută pe biletele vândute, dar nu mai puțin de 20.000 de lei. La nicio săptămână de la inaugurarea noii arene, a izbucnit scandalul. Sâmbătă, echipa lui Mititelu, FCU Craiova, ar trebui să joace la Târgu-Jiu dar Condescu zice că trebuie să încheie contract de folosire a terenului cu Clubul Pandurii, deși a încheiat deja contract cu Primăria Târgu-Jiu.

În Consiliul Local, s-a stabilit ca echipele care vin să joace la Târgu-Jiu să achite o taxă de 10.000 de lei, bani ce intră în bugetul local. Numai că, Marin Condescu spune că Pandurii Târgu-Jiu trebuie să primească partea sa, întrucât clubul administrează baza sportivă și poate încasa taxe în baza contractului de comodat, încheiat cu primăria.

Condescu afirmă că primăria poate încasa 10.000 de lei pentru utilitățile pe care le pune la dispoziție, dar nu poate dispune ce să facă Pandurii Târgu-Jiu cu bunurile sale.

În replică, primarul Marcel Romanescu afirmă că Pandurii Târgu-Jiu nu are exclusivitate în folosirea stadionului și că primăria, ca proprietar, poate închiria arena.

Romanescu consideră că este normal ca banii din chirii să intre în bugetul local, mai ales că Pandurii nu-și asumă și obligațiile, respectiv costurile cu întreținerea arenei.

Marin Condescu îi transmite primarului Marcel Romanescu faptul că are două opțiuni: să întrerupă contractul de comodat, ori să se supună regulilor stabilite de comun acord.

Condescu ne-a mai declarat că, pentru a putea folosi, sâmbătă, Municipalul, FCU Craiova trebuie să încheie contract cu Pandurii Târgu-Jiu, altfel se poate considera abuz ori încălcarea proprietății. Clubul gorjean a stabilit și tarife de folosire a noii arene: 10 mii de lei pentru suprafața de joc și 50% din biletele vândute, dar nu mai puțin de 20 de mii de lei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here