SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Condescu a amenințat că trage oblonul. REACȚIA lui Romanescu

Marin Condescu a anunțat, marți, că trage oblonul la Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, dacă va pierde procesul cu acționarii, pentru contribuțiile din perioada 2014-2017.

Fostul președinte, în prezent principal creditor, a explicat că nu vor exista bani pentru susținerea clubului de fotbal, dacă se va înregistra un eșec la Înalta Curte.  

Pe de altă parte, în caz de câștig, Condescu a declarat că acționarii- Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj, Primăria Târgu-Jiu, societatea Artego și Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia- ar trebui să achite sume și pentru intervalul 2017-2020.

Primarul Marcel Romanescu a afirmat, joi, însă, că în ultimii 3 ani nu au fost emise hotărâri de consiliu local referitoare la repartizarea de fonduri către clubul de fotbal. Pe de altă parte, edilul liberal a transmis și mesajul că ”fără Complexul Energetic Oltenia, Pandurii Lignitul nu poate funcționa”.

Consilierul local Eduard Lădaru, care va candida în această toamnă pe lista PSD, crede că Pandurii Lignitul poate fi salvată, dacă Ciprian Florescu va ajunge primar.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here