LIFE

Concursul Eurovision 2020 a fost ANULAT

Concursul Eurovision 2020, care ar fi trebuit să aibă loc în luna mai în Olanda, a fost anulat din cauza pandemiei cauzate de noul coronavirus, au anunţat, miercuri, organizatorii evenimentului, citaţi de agenţiile de presă internaţionale.

„Cu un regret profund, vă anunţăm anularea concursului Eurovision 2020 de la Rotterdam. În acest moment, este imposibil să continuăm pregătirile pentru acest show live conform planurilor iniţiale”, au anunțat reprezentanţii European Broadcasting Union (EBU), care organizează concursul Eurovision.

Ediţia din 2020 a concursului Eurovision urma să aibă loc la Rotterdam în perioada 12-16 mai. EBU, al cărei sediu se află în Elveţia, a precizat că a căutat soluţii în ultimele săptămâni pentru a reprograma evenimentul, însă nu a reuşit să le găsească. Decizia de anulare a concursului Eurovision a fost luată în contextul restricţiilor de deplasare impuse de posturile de televiziune din ţările care fac parte din EBU şi de autorităţile din Olanda, dar şi al îngrijorărilor legate de sănătatea artiştilor participanţi, a membrilor comitetului de organizare şi a spectatorilor.

„Suntem foarte mândri de concursul Eurovision, care, timp de 64 de ani, a unit popoarele din întreaga Europă. Şi suntem profund dezamăgiţi de această situaţie”, a declarat Jon Ola Sand, directorul executiv al concursului Eurovision în cadrul EBU.

European Broadcasting Union se află în prezent în discuţii cu autorităţile din Olanda pentru a încerca să afle dacă evenimentul ar putea fi organizat anul viitor la Rotterdam, a precizat Jon Ola Sand.

Concursul Eurovision a fost organizat în fiecare an începând din 1956, iar organizatorii se aşteptau la o audienţă de peste 200 de milioane de telespectatori şi la un public de zeci de mii de persoane pentru finala show-ului din acest an, care ar fi trebuit să aibă loc pe 16 mai.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here