LIFE

Concurenții „Survivor România”. Ce vedete se aruncă în lupta pentru supraviețuire

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România”, se pregătește să își arunce concurenții în lupta pentru supraviețuire. Ruby, Augustin Viziru, Cezar Juratoni și Asiana Peng sunt doar câteva dintre vedetele care își vor ascuți simțurile și își vor pune la bătaie strategiile că să reziste în ceea ce va fi cea mai inspirațională și provocatoare experiență televizată.

Lista concurenților de la Survivor România este completată de Elena Ionescu. Artista îi ia locul Ioanei Filimon, care din motive medicale s-a retras din concurs. Alături de Elena Ionescu, vor evolua în față milioanelor de telespectatori: Ruby, Asiana Peng, Grațiela Duban, Cristina Sișcanu, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru, Lino Golden, Cezar Juratoni și Mihai Onicas. Aceasta este lista completă a concurenților vedetă, urmând că, în curând, să se afle care sunt cei zece concurenți încă necunoscuți publicului larg. Jungla din Republica Dominicană le va întinde concurenților capcane, îi va epuiza, le va testa limitele și îi va arată în față milioanelor de telespectatori traversând o serie de emoții și întâmplări, departe de cei dragi și condamnați să supraviețuiască în condiții vitrege. Concurenții Survivor România, lista vedetelor:

Ruby
Asiana Peng
Grațiela Duban
Cristina Șișcanu
Bogdan Vlădău
Augustin Viziru
Lino Golden
Cezar Juratoni
Elena Ionescu
Mihai Onicas

Abandonați în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurenții vor trece prin foarte multe încercări, vor fi nevoiți să își construiască adăpost, să își procure hrană, să își găsească aliați în mijlocul grupului din care vor face parte. La finele unor încercări limită, se va afla un singur câștigător.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here