LIFE

CONCERTUL Celine Dion. Când vor fi puse în vânzare biletele

Cântăreaţa canadiană Celine Dion, deţinătoare a două premii Oscar şi a cinci premii Grammy, va susţine concertul din Bucureşti pe Arena Naţională, pe 29 iulie 2020, iar biletele pentru acest show vor fi puse în vânzare pe 17 octombrie, la ora 10.00, potrivit organizatorilor.

Concertul face parte din Courage World Tour, care promovează albumul „Courage”, primul în limba engleză al artistei din ultimii şase ani şi care va fi lansat pe 15 noiembrie.

Celine Dion a lansat de curând trei noi piese de pe albumul „Courage” – „Imperfections”, „Lying Down” şi „Courage” – care vor putea fi ascultate şi în show-ul de la Bucureşti. Fanii artistei o vor putea acompania şi la hiturile care au făcut-o atât de cunoscută, precum „My heart will go on”, „A new day has come”, „Because you loved me”, „It’s all coming back to me” etc. Albumul „Courage” este un mix eclectic de balade melodice şi piese ritmate.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuţi, respectaţi şi de succes artişti din industria muzicală. A câştigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 şi a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, cinci premii Grammy, dar şi un premiu Billboard – Icon Award, acordat recent pentru întreaga carieră.

Turneul „Courage” este produs de Concerts West/AEG Presents, iar concertul din România este organizat de Emagic. Biletele pentru concertul din Bucureşti vor fi puse în vânzare pe 17 octombrie, la ora 10.00, pe celine.emagic.ro, iabilet.ro şi eventim.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here