Din JudetStirile Zilei

Comuna Drăguțești, îngropată în gunoaie. Primarul Popescu, atac la Luis Popa

Primarul din Drăguțești, Ion Dumitru Popescu, este foc și pară pe Luis Popa după ce Supercom nu a mai ridicat deșeurile din comună, vinerea trecută. ”Acest domn, care a fost director la Polaris, ar trebui să mai pună puțin mâna pe carte! Sunt foarte supărat pe el” a comentat edilul.

Popescu acuză că locuitorii comunei sunt batjocoriți. Vinerea trecută, primarului i s-a cerut să majoreze tarifele dar a refuzat. Este un întreg scandal în județ după ce Garda de Mediu a suspendat activitatea la groapa de gunoi din Târgu-Jiu, iar deșeurile trebuie transportate acum la Mehedinți. Operatorii pun presiune pe primari pentru majorarea tarifelor.

Primarul din Drăguțești susține că Luis Popa, șeful Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, i-ar fi reproșat că nu a pus presiune pe prefectul Corneliu Răducan Morega.

”De ce să merg la prefect? Eu nu pun presiune pe prefecți, vreau să se respecte legea” spune edilul din Drăguțești.

Ion Dumitru Popescu a încheiat contract cu firma Supercom în urmă cu scurt timp, exact în perioada în care a fost  suspendată activitatea la groapa de  gunoi de la Târgu-Jiu, după ce, anterior, avusese contract cu operatorul de la Bălești.

”Au veni cu fel și fel de propuneri: măriți sau vă lăsăm gunoiul. Suntem în țara lui Papură Vodă! Cred că acum e momentul să pună presiune pe primari și pe comunele astea amărâte” a comentat edilul.

Ion Dumitru Popescu are de gând să trimită o sesizare către Garda de Mediu pentru ca această instituție să-i spună ce are de făcut, în condițiile în care, pe pandemie nu se ridică deșeurile.  

Comments (1)

  1. Pai tu vrei sa i scada conturile lui Ciuclea de la Supercom, implicit spagile lui Luis Popa de la ADIS?

Comment here