LIFE

Compania Vice Media a primit 250 de milioane de dolari de la George Soros şi alţi investitori

Compania Vice Media a primit o finanţare printr-un împrumut în valoare de 250 de milioane de dolari din partea unui grup de investitori între care se numără şi George Soros, arată Variety.

Finanţarea a fost acordată de 23 Capital, o companie financiară care care susţine întreprinderi din domeniile sportului, muzicii şi divertismentului, cu participarea Soros Fund Management, Fortress Investment Group şi Monroe Capital.

“Odată cu această investiţie de capital, planurile de dezvoltare pentru Vice se pot accelera, permiţându-ne să punem în aplicare noua viziune strategică a companiei”, spune un reprezentant al Vice.

La începutul acestui an, compania Vice s-a confruntat cu o scădere a profitului şi a fost nevoită să concedieze aproximativ 250 de angajaţi.

Compania, orientată spre cultura tânără, care are acum sediul în Brooklyn, a fost lansată în 1994, sub forma unei reviste specializate în cultura punk din Montreal. În 2017, compania valora 5.7 miliarde de dolari.

În urma acuzaţiei că în cadrul companiei femeile sunt primite cu ostilitate, Vice a renunţat la mai mulţi şefi asupra cărora plana suspiciunea de hărţuire sexuală. Compania a acceptat, în luna aprilie, să plătească în jur de 1,9 milioane de dolari pentru a rezolva, printr-o înţelegere, o acţiune în instanţă, fiind acuzată că plăteşte salarii mai mici femeilor decât bărbaţilor.

Compania susţine că la nivel global numără 300 de utilizatori lunar pentru platforma sa. Numai în Statele Unite, Vice are 110 milioane de cititori.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here