LIFE

Comedia „The War With Grandpa”, cu Robert De Niro, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Comedia „Un tataie de coşmar/ The War With Grandpa”, cu Robert De Niro în rol principal, s-a clasat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

The War with Grandpa”, regizat de Tim Hill, a debutat în cinematografele româneşti la finalul lunii septembrie 2020, pe locul secund. De atunci, s-a menţinut în top 10, generând până în prezent, în total, încasări de peste 1 milion de lei. Robert De Niro joacă rolul unui bunic care este nevoit să împartă camera cu nepotul lui. Acesta din urmă, deranjat, decide să îi declare război în încercarea de a-şi recupera spaţiul. Din distribuţie fac parte Uma Thurman, Jane Seymour şi Christopher Walken. În al 15-lea weekend de la premieră, filmul a fost vizionat de 383 de spectatori şi a generat încasări de 6.626 de lei, potrivit datelor oferite News.ro de Cinemagia.

Pe locul al doilea în actualul clasament s-a aflat filmul de acţiune „Un hoţ cinstit/ Honest Thief”, cu Liam Neeson în rol principal. În al 14-lea weekend de la lansare, lungmetrajul a fost vizionat de 201 spectatori şi a generat încasări de 4.582 de lei. În total, pe marile ecrane româneşti, filmul a înregistrat încasări de aproximativ 590.000 de lei.

Animaţia „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour” a coborât două locuri, până pe trei, după ce, în al 13-lea weekend de la debut, a fost vizionată de 316 spectatori şi a generat încasări de 4.517 lei. De la premieră, filmul a înregistrat în total încasări de peste 408.200 de lei.

Filmul de acţiune „Ava”, cu Jessica Chastain, Colin Farrell şi John Malkovich în distribuţie, a ocupat locul al patrulea, cu 160 de spectatori şi încasări de 2.323 de lei în al 11-lea weekend pe marile ecrane româneşti.

Locul cinci a fost ocupat de filmul horror „Noii mutanti/ The New Mutants”, cu 2.117 lei încasări în al 13-lea weekend de la lansare.

El este urmat de producţia live-action „Mulan”, thrillerul „Tenet”, drama „Dama de cupă/ Dronningen”, filmul de aventuri „Dolittle” şi animaţia „Salvaţi de crănţănei/ Animal Crackers”.

Comment here