LIFE

Comedia „The War with Grandpa” a devansat „Tenet” în box office-ul nord-american

Comedia „The War with Grandpa”, cu Robert De Niro şi Uma Thurman în distribuţie, a devansat thrillerul „Tenet” în box office-ul nord-american de weekend.

Filmul, regizat de Tim Hill, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 3,6 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com. Robert De Niro joacă rolul unui bunic care este nevoit să împartă camera cu nepotul lui. Acesta din urmă, deranjat, decide să îi declare război în încercarea de a-şi recupera spaţiul. Din distribuţie fac parte Oakes Fegley, Rob Riggle, Christopher Walken şi Jane Seymour.

După cinci weekenduri petrecute pe primul loc, „Tenet” al lui Christopher Nolan a coborât pe poziţia secundă, după ce a generat încasări de 2,1 milioane de dolari. La nivel nord-american, producţia Warner Bros. de 200 de milioane de dolari a înregistrat încasări de 48,3 milioane de dolari, iar la nivel internaţional, de 275 de milioane de dolari.

Locul al treilea a fost ocupat de „Hocus Pocus” al Disney, care a generat încasări de 1,1 milioane de dolari în al doilea weekend de la relansare.

„The New Mutants” a mai coborât un loc în top, până pe patru, cu încasări de 685.000 de dolari în al şaptelea weekend de la premieră. În total, la nivel nord-american filmul a generat încasări de 21,9 milioane de dolari.

Thrillerul „Unhinged”, cu Russell Crowe în rol principal, a ocupat poziţia a cincea, pierzând un loc, după ce, în al nouălea weekend de la lansare, a generat încasări de 660.000 de dolari, aducând totalul la nivel nord-american la 19,3 milioane de dolari.

Top 10 este completat de „Infidel”, „Possessor Uncut”, „Yellow Rose”, „Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back” şi de „The Broken Hearts Gallery”.

Comment here