LIFE

Comedia horror „Freaky”, pe primul loc în box office-ul nord-american

Comedia horror „Freaky”, regizată de Christopher Landon, cu Vince Vaughn şi Kathryn Newton în rolurile principale, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

În al doilea weekend de la premiera nord-americană, lungmetrajul a generat încasări de 1,2 milioane de dolari, aducând totalul la 5,59 milioane de dolari, aproape de acoperirea bugetului de producţie, potrivit boxofficemojo.com. Vaughn joacă rolul unui criminal în serie, iar Newton este o adolescentă, elevă de liceu. După ce, involuntar, fac schimb de trupuri, ea descoperă că are mai puţin de 24 de ore înainte ca modificarea să devină permanentă.

După şapte weekend-uri de la premieră, comedia „The War with Grandpa”, cu Robert De Niro în rol principal, a urcat un loc în clasament. Filmul a generat încasări totale de 16,1 milioane de dolari, cu puţin peste 733.000 de dolari, la finalul săptămânii trecute.

Thrillerul „Let Him Go”, cu Kevin Costner şi Diane Lane în distribuţie, a coborât un loc în top, până pe trei, după ce, în al treilea weekend de la lansare, a generat încasări de 710.000 de dolari. Costner interpretează rolul unui şerif pensionat, iar Diane Lane este soţia lui. Ei trăiesc într-o fermă din Montana şi, după ce fiul lor moare, pleacă pentru a-şi găsi unicul nepot. Din distribuţia filmului regizat de Thomas Bezucha face parte şi actriţa britanică Lesley Manville.

Thrillerul horror „Come Play”, regizat de Jacob Chase, cu Gillian Jacobs şi John Gallagher Jr. în distribuţie, s-a menţinut pe locul al patrulea, după ce, în al patrulea weekend de la debut, a generat încasări de 550.000 de dolari. Filmul „The Santa Claus” (1994), cu Tim Allen în rol principal, a fost relansat weekendul trecut şi a generat încasări de 461.000 de dolari.

Top 10 al box office-ului nord-american de weeekend este completat de filmele de acţiune „Honest Thief”, cu Liam Neeson şi „Vanguard”, cu Jackie Chan, de thrillerul SF „Tenet”, drama „The Last Vermeer”, cu Claes Bang şi „Gekijouban Fate/Stay Night: Heaven’s Feel – III. Spring Song”, ultimul capitol din trilogia animată japoneză „Heaven”.

Comment here