Muzicale

Coldplay X Selena Gomez – Let Somebody Go

Coldplay şi Selena Gomez au lansat poate cea mai mare colaborare a începutului de an, reunind două forţe ale muzicii mainstream pop, pop-rock.

Piesa „Let Somebody Go” s-a auzit în premieră în cadrul emisiunii „The Late Late Show With James Corden”. Acesta este un single de pe ultimul album Coldplay, „Music of the Spheres”, lansat în octombrie 2021. Chris Martin a confirmat recent direcţia în care o va lua Coldplay pe ultimele 3 sale albume. După acestea cariera trupei se va sfârşi, iar cel puţin unul dintre cele 3 discuri va fi un musical. A făcut chiar aluzie la un proiect similar cu „West Side Story” în cadrul emisiunii lui Ellen Degeneres.

Coldplay va pleca într-un turneu global eco-friendly luna viitoare, având opriri programate pe stadionul Wembley din Londra, dar şi în Glasgow, Paris, Berlin şi alte oraşe din Europa, mai ales pe parcursul verii.

Selena Gomez a lansat EP-ul „Revelacion” în 2021, primul său material discografic în limba spaniolă. Ne-a oferit şi un single în zona latino, „999”, alături de Camilo.

Comment here