Muzicale

Coldplay – Orphans

Coldplay ne invită în universul noului album „Everyday Life” lansand videoclipul piesei „Orphans”. Vizualul ni-i prezintă pe membrii formației în studio și ulterior colindând lumea și cântând noul lor single.

Piesa „Orphans” este extrasă de pe albumul „Everyday Life”, ce va fi lansat pe 22 noiembrie. Potrivit solistului Chris Martin, evenimentele de zi cu zi și anumite aspecte politice au servit drept sursă de inspirație pentru noul album.

„Totul e pur și simplu despre a fi uman. Fiecare zi e minunată și fiecare zi e îngrozitoare…Se simte ca și cum totul s-ar întâmpla fără constrângeri. E atât de multă viață pe această planetă! [Albumul] este reacția noastră la negativitatea care este percepută pretutindeni. Și sunt multe probleme și drame, dar există totodată atât de multă pozitivitate și atât de multe lucruri grozave care se întâmplă. Deci într-un fel, încercăm să dăm sens lucrurilor, vorbind despre ceea ce simțim și ceea ce vedem”, a detaliat Chris pentru BBC Radio 1.

Coldplay a luat ființă în 1996 și a debutat discografic în 2000, cu albumul “Parachutes“. Cu 7 albume la activ, trupa a obținut de-a lungul carierei 7 premii Grammy și 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here