Muzicale

Coldplay – Everyday Life

Coldplay a lansat videoclipul piesei titulare de pe noul său album, “Everyday Life”.

Coldplay a lansat albumul “Everyday Life” la final de noiembrie, împărţindu-l în două segmente. Una a corespuns cu răsăritul şi alta cu apusul, exact momentele zilei când trupa a ţinut concerte în Iordania pentru a promova noul LP. Chris Martin cântă pe noul single despre lumea pe care o dorim pentru copiii noştri, dar şi despre tot ceea ce avem în comun. “Toţi suferă, toţi plâng, toţi mint şi se îndoiesc”.

Videoclipul cel nou a fost regizat de către Karena Evans şi a fost filmat în Africa de Sud, Maroc şi Ucraina. Pe lângă imaginile cu persoanele reprezentative pentru cultura fiecărui loc vizitat, vedem şi cadre cu artiştii din Coldplay cântând în cele mai fascinante unghere ale Terrei.

Clipul a avut premiera pe postul TV sud african Soweto TV şi, ulterior, a ajuns pe YouTube. În intro vedem dansatori de pe tot globul şi descoperim că în limbajul african Xhosa cuvântul “Ubuntu” înseamnă “umanitate” şi nevoia de o altă persoană. Coldplay are o abordare inedită pentru promovarea noului său disc, Chris Martin anunţând că nu va pleca în turneu până nu îşi dă seama cum poate duce spre zero emisiile de carbon generate de activitatea sa.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here