Muzicale

Coldplay – Cry Cry Cry

Coldplay nu putea lipsi din playlistul îndrăgostiţilor, iar trupa a lansat un videoclip pentru piesa “Cry Cry Cry” fix pe 14 februarie. Chris Martin şi-a convins iubita, pe Dakota Johnson, să regizeze acest material vizual.

“Cry Cry Cry” are aerul unei piese doo woop din anii ’50, cu un pian jucăuş şi o voce suavă strecurată printre clape. Chris Martin apare în rolul unui trubadur care, alături de colegii de trupă, încântă o sală de dansatori puşi pe un veritabil “dance off”.

Filmările au avut loc la o sală de dans dintr-o şcoală londoneza din anii ’50. Acolo s-au filmat şi scene din filmul cu Tom Hardy din 2015 “Legend”. De coregrafie s-a ocupat Celia Rowlson-Hall, cunoscută pentru coregrafiile moderne din serialul HBO “Girls”, dar şi pentru cele din clipuri MGMT şi Alicia Keys.

“Cry Cry Cry” este cel mai nou single extras de pe albumul nou Coldplay, “Everyday Life”, lansat în noiembrie 2019. De pe acest disc am putut asculta single-urile “Orphans”, “Arabesque”, “Daddy”, “Champion of the World” şi “Everyday Life”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here