SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Cojocaru: Nu înțeleg de unde atâta URĂ împotriva lui Condescu

Antrenorul Călin Cojocaru a pus tunurile, joi, într-o conferință de presă, pe autoritățile din Târgu-Jiu, care și-au luat mâna de ani de zile de pe Pandurii, echipa fanion a județului.

Tehnicianul este foarte supărat că grupării gorjene i-au fost interzise transferurile de către LPF, din cauza problemelor financiare. Cojocaru a declarat că nu înțelege de unde vine atâta ură împotriva lui Marin Condescu.

 “Cred că, dacă domnul Condescu fura ceva de pe la club, era la pușcărie acum!” a comentat antrenorul.

Călin Cojocaru a mai  afirmat că i se par ”de grădiniță” declarațiile unora cum că nu se alocă bani către Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, câtă vreme acolo este Marin Condescu. Antrenorul a criticat Primăria Târgu-Jiu pentru faptul că a interzis accesul echipei gorjene pe stadion, pentru antrenamente, pe motiv că se fac lucrări.

„Nu știu ce lucrări se fac, că am văzut scaunele tot rupte!” a declarat Cojocaru.

Sâmbătă, Pandurii Târgu-Jiu dispută prima partidă oficială din 2020, cu CSM Reșița, de la ora 17.00. Călin Cojocaru este optimist că elevii săi vor face o figură frumoasă în meciurile rămase din retur.

Cojocaru a mai afirmat că a decis să rămână antrenor la Pandurii, în ciuda faptului că nu a reușit să întărească lotul prin transferuri, pentru că a muncit mult la echipă, de când a preluat comanda.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here