Sportive

Cojocaru: Ne pregătim în continuare pentru Liga a 2-a

Pandurii Târgu-Jiu nu a primit certificarea pentru noul sezon al Ligii 2, ediția 2020-2021, astfel că nu are drept să joace în acest eșalon.

Antrenorul Călin Cojocaru susține, însă, că decizia Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal din 17 august poate fi atacată și că este sigur că gruparea gorjeană va obține, până la urmă, dreptul de a continua la Liga 2.

”Nu este o decizie definitivă. Clubul va face recurs și sunt convins că vom avea câștig de cauză. Ne pregătim în continuare, până la luarea unei decizii definitive. Ne pregătim în continuare pentru Liga a 2-a. Așteptăm decizia Comisiei de Recurs. Cum a luat Sibiul și Turris licența la recurs, așa o să luăm și noi” a declarat, pentru Liga2.ro, Călin Cojocaru.

Întrebat ce va face dacă Pandurii nu va obține, totuși, certificarea nici la recurs, Călin Cojocaru a spus: ”Sigur o s-o obținem.”

Noul sezon al Ligii 2 e programat să înceapă, în mod oficial, la 29 august, însă va fi amânat pentru primul weekend al lunii septembrie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here