Sportive

Cojocaru lucrează FĂRĂ SALARIU. ”Am adus bani de acasă”

Pandurii Târgu-Jiu, înfrângere usturătoare, sâmbătă, pe teren propriu, în prima sa partidă din mini-retur. CSM Reşiţa s-a impus cu 4-1, după un meci disputat în prezenţa a circa 300 de spectatori.

Singurul gol al gorjenilor a fost marcat în minutul 43, când Adrian Tănăsoiu a transformat un penalty, după ce a fost faultat de Laurenţiu Rus. La pauză, elevii lui Călin Cojocaru aveau avantaj, scor 1-0. În minutul 88, Nicolae Cotolan a văzut al doilea galben, pentru un fault comis la 25 de metri asupra lui Astafei, şi a fost eliminat.

La conferința de presă, antrenorul Călin Cojocaru a acuzat probleme de arbitraj.

În ciuda eșecului, Cojocaru a comentat că elevii săi merită respect pentru modul în care s-au prezentat la partida cu CSM Reșița.

Soarta Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, ultima clasată în Liga a doua, pare trasată: retrogradarea. Sâmbătă, pe Municipal, se vor confrunta cele două echipe ale Târgu-Jiului:  Pandurii și Viitorul, cea din urmă cu o situație mult mai bună, locul 11 și 30 de puncte acumulate deja.

Întrebat care a fost primul salariu primit de la Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, Călin Cojocaru a răspuns că nu a primit, ci a adus bani de acasă pentru elevii săi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here