Sportive

Cojocaru: Aș prefera să câștigăm puncte și să jucăm prost

Învinsă cu 2-1, pe teren propriu, de Dunărea Călărași, Pandurii a înregistrat cel de- al treilea joc consecutiv pierdut la limită și a rămas pe ultimul loc în Liga 2, cu doar trei puncte acumulate după 11 etape în care a jucat de zece ori.

Călărășenii, care au trimis și balonul de trei ori în bară, au condus cu 2-0 la Târgu-Jiu, prin reușitele lui Marius Fotescu (36) și Mădălin Calu (67), iar Gabriel Dodoi a redus din diferență, în minutul 76. În prelungiri, Dodoi a solicitat penalty, dar arbitrul n-a fost impresionat de căderea în careu a atacantului de la Pandurii.

”Am stat prost la partea defensivă” a comentat, după meci, antrenorul Călin Cojocaru.

Cojocaru a criticat, din nou arbitrajul, afirmând că sunt judecate diferit unele faze din meci.  

”E frustrant să spună lumea că jucăm bine. Aș prefera să câștigăm puncte și să jucăm prost” a comentat tehnicianul.

Pentru Pandurii Târgu-Jiu urmează, miercuri, de la ora 14.00, restanța de la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, amânată, în urmă cu o săptămână, după ce fundașul Andrei Dobre a fost depistat pozitiv la testele COVID-19, iar DSP Gorj a refuzat să lase echipa să joace, decizie criticată de Călin Cojocaru.

Sâmbătă, în etapa a 12-a a Ligii 2, Pandurii dispută derby-ul orgoliilor cu Viitorul Pandurii drept gazdă pe stadionul Municipal din Târgu Jiu.

”Este o echipă ca oricare alta” spune Cojocaru.

Comment here