Sportive

Cojocaru: Am un feeling că vom juca tot în eșalonul secund

Ultima etapă din play-out-ul Ligii a 2-a a adus o nouă înfrângere pentru Pandurii, scor 1-2, sâmbătă, la Târgu-Jiu, cu Farul Constanța.

După acest nou eșec, Pandurii a încheiat Grupa A a play-out-ului pe ultimul loc, cu doar 14 puncte. Doar Aerostar Bacău, ultima clasată din Grupa B, a avut mai puține puncte, doar 11. În play-out, Pandurii a luat doar un punct, în etapa a 4-a, scor 1-1, la Universitatea Cluj. Cea mai bună perioadă a traversat-o în ultimele patru jocuri din sezonul regular, când a înregistrat trei remize și o victorie. Eșecul de pe teren propriu cu CSM Slatina, scor 2-3, din a doua etapă a play-out-ului, a retrogradat însă, matematic, echipa gorjeană.

După ultimul joc al sezonului, antrenorul Călin Cojocaru a vorbit despre chinurile prin care a trecut echipa sa pe parcursul întregului campionat dar şi despre speranţa că Pandurii Târgu-Jiu va evolua tot în eşalonul secund.

”Sportiv, nu ne-am ridicat la ceea ce ne-am dorit. Voiam mai mult și sunt convins că jucătorii puteau face mai multe, dar era greu fără un leu! Pentru mine, ei sunt niște învingători. S-au comportat ca niște profesioniști, ca și cum ar fi fost plătiți la zi. Toți cei care au muncit la club merită tot respectul, fiindcă au ținut acest club în viață. Cu siguranță puteam face mai mult, și eu și băieții. Nu vreau să căutăm acum scuze. Nu sunt nebun să spun că sunt fecirit de ceea ce am realizat pe teren. Nu cred că, de când m-am apucat de antrenorat, am avut un asemenea parcurs slab. De exemplu, la Național Sebiș, am avut o perioadă de vreo 2 ani în care nu am pierdut acasă. Am și eu o revanșă de luat, în primul rând față de mine, dar și față de suporteri. Și eu și băieții care vor rămâne la echipe vrem să demonstrăm că nu aceasta este valoarea noastră. Mulți dintre jucători mai au contract cu noi încă un an și cred că vor continua la Pandurii. Vom încerca să aducem și întăriri, fiindcă nu mai vrem să fim umiliți pe teren, așa cum s-a întâmplat la unele meciuri. Ne vom pregăti și vom face transferurile pentru Liga 2. Cum am mai zis, am un feeling că vom juca tot în eșalonul secund. Sunt multe echipe cu probleme financiare. Probabil, ne vom reuni la jumătatea lunii viitoare. Așteptăm și decizia FRF în privința componenței noului sezon”, a declarat Cojocaru.

Comment here