LIFE

Codin Maticiuc vrea să „adopte” un medic aflat în lupta cu COVID-19

După ce mai multe cadre medicale au demisionat sau și-au strigat dezmăgirea față de sistemul medical din România, Codin Maticiuc vine cu o idee prin care speră să-i facă pe medici sau asistente să nu renunțe la lupta cu coronavirusul. Producătorul de film își îndeamnă toți apropiații cu o situație financiară bună să „adopte” un cadru medical, asigurându-se că pe perioada pandemiei are grijă de pacienții infectați.

Într-un moment în care cadrele medicale, de la doctori până la infirmieri, cer ajutor în toate părțile, Codin Maticiuc vine cu o idee prin care își arată ajutorul în mod direct.

„Oameni buni, m-am tot gândit cu ce să ajut. Aș putea să fac următoarele: să mă ocup eu de un doctor sau asistentă aflată în lupta cu coronavirusul din București. Mă ofer să pun la dispoziție un apartament pentru izolarea lui sau, după caz, a familiei lui. Să păstreze cadrul medical locuința care îi este mai la îndemână pentru a ajunge la lucru. Mă angajez să cumpăr măști și orice echipament îi mai este necesar pentru orice perioadă necesară. De câte ori intră în tura de garda să-mi spună și eu mă întrebuințez. Treaba mea cum fac”, a scris producătorul filmului „Miami Bici” pe rețelele de socializare.

Maticiuc a spus că este dispus să dea 500 de euro lunar, ca o recompensă pentru cei care luptă în prima linie.

„Ofer 500 de euro pe lună pentru câte luni e nevoie și cât timp coronavirus e prezent ca amenințare. Da, probabil că la negru, nu știu cum îi pot plăti legal. Să mă aresteze pentru asta!” a transmis Codin Maticiuc.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here