LIFE

Fostă concurentă „Asia Express”, în juriul show-ului „Îmi place dansul”, de la Kanal D

Kanal D a început recrutarea vedetelor pentru show-ul de dans cu care speră să obţină audienţe record în această toamnă. După Beatrice Rancea, celebra coregrafă care a scris istorie la Pro Tv, în concursuri similare, un alt nume sonor a fost adus în juriul noii emisiuni. Este vorba despre Cocuţa, pe numele ei real Andra Eugenia Gheorghe, pe care fanii au văzut-o recent în al doilea sezon Asia Express (Antena 1).

Energică și curajoasă în abordarea coregrafică, Cocuța, pe numele real Andra Eugenia Gheorghe, va intra în echipa juriului de la “Îmi place dansul”, competiția ce va fi difuzată în această toamna, la Kanal D. Cocuța a început să danseze de la o vârstă fragedă, iar la 9 ani deja făcea cursurile de balet.

Absolventă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”, noua jurată are experinţa concursurilor de dans de laPro Tv, unde s-a remarcat.
În paralel cu cariera ei ca dansatoare, Cocuţa a impresionat pe scena Teatrului Național, în musicalul de succes „Chicago”, şi de asemenea a avut apariții remarcabile în musicalurile „Romeo și Julieta” și „Mamma Mia”. Cocuța așteaptă cu nerăbdare să îi întâlnească pe concurenții de la “Îmi place dansul” și consideră că principala trăsătură a unui bun dansator este sinceritatea în exprimarea trăirilor.
Preselecţiile pentru “Îmi place dansul” sunt în plină desfăşurare

“Îmi doresc să descoperim prin intermediul acestui show extraordinar concurenți foarte talentați. Sunt foarte mulți dansatori tehnici, care rămân doar «executanți». Pentru mine, un dansator talentat trebuie să transmită ceva puternic. Aștept personaje, oameni care să facă spectacol, concurenți care să aibă emoție de oferit!”, a spus Cocuța. Ea se alătură astfel lui Beatrice Rancea, cele două profesioniste ale dansului fiind și primii doi membri anunțați ai juriului. Castingul pentru show-ul “Îmi place dansul” este în desfășurare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here