Stirile ZileiTârgu-Jiu

COADĂ la Permise și Înmatriculări. Țacu: Am LIMITAT accesul

Măsuri anti-coronavirus și la Serviciul Județean de Permise și Înmatriculări. Conducerea instituției face apel către gorjeni să nu meargă la sediul de la Prefectura Gorj, dacă nu și-au făcut programare online.

Miercuri dimineață, s-a format coadă, oamenii așteptând pe treptele prefecturii. Ștefan Țacu, directorul Serviciului, a lansat un apel către cetățeni să folosească platforma online, pentru programare, pentru că altfel nu vor putea intra în instituție.

Țacu a anunțat că poate fi contactat la orice oră din zi sau noapte, pentru audiențe, numărul său de telefon aflându-se pe site-ul Serviciului de Permise și Înmatriculări. În același timp, a lansat un apel către școlile de șoferi să dezinfecteze mașinile folosite pentru examinări.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Miercuri dimineață, s-a format coadă, oamenii așteptând pe treptele prefecturii. Ștefan Țacu, directorul Serviciului, a lansat un apel către cetățeni să folosească platforma online, pentru programare, pentru că altfel nu vor putea intra în… Cititi tot articolul […]

Comment here