Stirile ZileiTârgu-Jiu

CNAIR îi cere daune uriașe fostului director Bratu

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere îi cere daune de 1 milion de lei fostului director Bogdan Bratu.

Fostul șef al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova a fost trimis în judecată de procurori în cursul anului trecut, iar procesul său va începe la sfârșitul acestei luni. El este acuzat de anchetatori că s-a folosit de diplome false de studii superioare pentru a putea accede în posturile de conducere din cadrul CNAIR.

Într-o altă anchetă, procurorii au descoperit un buletin fals emis pe numele lui Bratu, folosit pentru susținerea unui examen la Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești. Bratu a negat că ar avea legătură cu acel document, însă ulterior s-a angajat în cadrul CNAIR cu ajutorul unei diplome de studii superioare despre care anchetatorii susțin că este falsă. La audieri, Bratu a menționat că nu este absolventul vreunei facultăți, dar în CV-ul său a menționat că a terminat nu una, ci două facultăți, el fiind licențiat și în drept, dar și în studii economice.

În primăvara anului trecut, fostul director a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind anchetat sub control judiciar.

Comment here