LIFE

Cluj: Actorul Claudiu Bleonţ vrea să candideze la Primăria Beliş

Actorul Claudiu Bleonţ a anunţat că vrea să candideze ca independent, la alegerile locale, pentru funcţia de primar al comunei Beliş, judeţul Cluj. El nu exclude nici o colaborare cu un partid.

Actorul a scris, pe Facebook, că se simte un candidat independent, care nu îşi propune să facă politică tributară unei doctrine politice, ci vrea să facă „politica cetăţeanului, politica locului, politica oamenilor”.

„Îmi propun să fac administraţie înainte de toate, dar administraţie pentru cetăţean, în slujba lui şi nu invers. Candidatura independentă este cea mai proprie mie, nu ascund că este seducătoare şi pentru mine şi cea mai potrivită sufletului meu şi felului meu de a fi”, a spus Bleonţ.

Actorul a precizat că nu se dezice de drumul său independent, dar nu exclude colaborarea cu orice forţă politică în stare să îl ajute să îi slujească pe moţii minunaţi din Apuseni. Claudiu Bleonţ a explicat că un astfel de proiect depinde de susţinere politică şi finanţarea unui consiliu judeţean care este eminamente politic, astfel încât o administraţie de succes, mai ales într-o comună ca Beliş, al cărei buget este de 10 ori mai mic decât cel al Teatrului Naţional din Bucureşti, ”se poate realiza doar ca parte integrantă a unui ecosistem politic”.

„Astea sunt regulile şi jocul democratic şi depinde doar de noi să nu uităm că ele trebuiesc folosite în slujba cetăţeanului şi nu pentru propria mărire”, a conchis Bleonţ.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here