LIFE

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, cel mai nou cuplu din showbiz

Cleopatra Stratan are 17 ani şi trăieşte fiorii primei iubiri, alături de cântăreţul Edward Sanda. Cei doi au lansat câteva piese împreună, iar în cele din urmă s-au îndrăgostit, potrivit VIVA!.

În ultimul timp, fiica lui Pavel Stratan nu mai cântă piese cu versuri inocente, ci vorbește în melodiile ei despre dragoste.

”Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiție, e foarte clar si scurt: Pupă-mă! Este vorba despre băieții timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona, și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite”, spunea Cleopatra Stratan despre una dintre piesele sale.

„Cozonac este o metaforă haioasă prin care vrem să aducem zâmbete pe feţele oamenilor. Este o piesă caldă, care transmite iubire şi sentimente pozitive şi cred că este perfectă pentru perioada sărbătorilor. Mă bucur tare mult că am avut ocazia să colaborez cu Cleopatra şi, cu siguranţă, vom mai avea piese împreună şi pe viitor”, spunea Edward Sanda, în urmă cu ceva timp, despre una dintre piesele lansate împreună cu Cleopatra Stratan, iarna trecută, potrivit VIVA!

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here