LIFE

Cleopatra Stratan are un nou iubit

Cleopatra Stratan, fetiţa de trei ani care-l aştepta pe Ghiţă la portiţă în piesa care a făcut-o celebră pe fiica lui Pavel Stratan, trăieşte o poveste de dragoste alături de cântăreţul Edward Sanda. Tânărul, de 22 de ani, a confirmat relaţia, după mai multe zvonuri apărute în spaţiul public.

„Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculaţiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună şi după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. Oricum vorbeam foarte mult şi foarte des şi cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simţit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună şi suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu“, a mărturisit Edward Sanda, pentru Antena Stars.

În prezent, Cleopatra Stratan este la Chişinău, acolo unde încă este stare de urgenţă, iar Edward Sanda este în Bucureşti.

„Suntem fericiţi, dar acum e o mică problemă pentru că eu nu pot intra în Chişinău până pe data de 30 iunie, fiind stare de urgenţă“, a mai adăugat cântăreţul.

Artista născută în Republica Moldova are în palmares şase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţa unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârsta de trei ani. Hit-ul ei, „Ghiţă“, s-a auzit inclusiv în ţări ca Japonia, Spania şi Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are şi propria ei păpuşă, iar din anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.

În iunie 2018, a cucerit publicul cu „Te las cu inima“, o poveste ce o prezintă pe Cleopatra Stratan într-o altă lumină: deşi trage după ea un geamantan, la fel ca în clipul „Ghiţă“, ea nu mai este fetiţa cu ochelari şi codiţe, ci o adevărată domnişoară. Piesa a strâns cinci milioane de vizualizări pe Youtube în doar zece zile. Cea mai recentă piesă a Cleopatrei Stratan se numeşte „La uşa mea“ şi a fost lansată în urmă cu patru luni.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here