Muzicale

Cleopatra Stratan – Angela

Cleopatra Stratan dă o nouă lovitură și de data asta cântă o piesă în limba rusă. Noua piesă se numește „Angela”, exact ca noul nume de scenă. Cleo de data aceasta și-a propus să cucerească spațiul ex-sovietic cu melodiile ei.

Cleopatra a fost transformată de regizorul basarabean Roman Burlaca, în videoclipul piesei, într-o adolescentă sexy și cu atitudine, care nu mai amintește deloc de copilița care, la 3 ani și jumătate, a cucerit milioane de oameni și care a intrat în Cartea Recordurilor la șase categorii: ”Cel mai tânăr cântăreț care a susținut un concert”, ”Cel mai tânăr talent care are propriul album”, ”Cel mai tânăr interpret care a avut un hit pe primul loc la nivel național timp de șase săptămâni”, ”Cel mai tânăr artist care a primit 10.000 de euro pentru a cânta o piesă”, ”Cel mai tânăr muzician care a primit 3 premii MTV” și ”Cel mai tânăr artist de succes”.

Cucerirea Rusiei e visul tatălui ei Pavel Stratan a bătut mereu la ușa showbizului rusesc, înregistrând variante în limba rusă a succesului ”Ghiță” (în urmă cu nouă ani) și a piesei sale de căpătâi, ”Eu beu”, însă n-a cunoscut succesul. Acum, i-a predat ștafeta fiicei sale, și ca să-i asigure un start bun, a apelat la profesioniștii de peste Prut.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here