Stirile ZileiTârgu-Jiu

Claudiu Matei: Elena Vlad NU poate ocupa postul de director medical

Medicul pneumolog Elena Vlad, propus pentru postul de director medical la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, postare critică şi acuzaţii la adresa jurnalistului Claudiu Matei, pe pagina de socializare.

Vlad îl consideră vinovat de Matei pentru scandalul mediatic de anul trecut, când a fost sancționată administrativ de conducerea SJU, după ce a consemnat în foaia de observație a unei paciente că ”nu se poate realiza aspirat bronșic în boală infecțioasă deoarece este lipsă personal mediu sanitar pentru FB, cât și lipsă salarizare corespunzătoare a personalului care efectuează această manevră”.

Elena Vlad a fost propusă pentru funcţia de director medical al SJU, propunere ce a atras criticile jurnalistului Claudiu Matei, luni seară, la un post local de televiziune. Medicul pneumolog spune că orice afectare a statului profesional îi aduce mari prejudicii.

Vlad dă vina pe jurnalistul Claudiu Matei pentru scandalul de anul trecut, deși chiar și ministrul Sănătății, de la acea vreme, taxa atitudinea medicului de la Târgu-Jiu.

Claudiu Matei consideră revoltător faptul că medici din cadrul SJU refuză să-și asume conducerea unității, acum că managerul Dumitru Vienescu și directorul de îngrijiri medicale au fost confirmați cu COVID-19.

Cât despre scandalul cu Elena Vlad, Matei spune că fiind  sancționat disciplinar pentru cele întâmplate anul trecut, medicul pneumolog nu poate ocupa postul de director medical al Spitalului Județean de Urgență.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here