LIFE

Claudia Pătrășcanu îl atacă pe fostul soț: «Soţia şi copiii nu mai contau, ne uitase, păream nişte străini»

Claudia Pătrăşcanu a suferit şi a plâns, însă a ştiut să-şi adune forţele şi să meargă mai departe: a revenit în muzică, şi-a cumpărat în rate o casă în Bucureşti, dar şi o maşină. Solista face mărturisiri cutremurătoare despre cei cinci ani de căsnicie, în noul număr al revistei OK! Magazine.

Pentru Claudia Pătrăşcanu (39 ani), anul 2019 a fost unul dificil. La câteva luni după ce soţul a dat-o afară, cu tot cu copii, din vila acestuia din Bolintin, solista trupei Sexxy s-a reinventat. A revenit la muzică, iar în luna decembrie a lansat melodia ”Tată de duminică”, în care povesteşte despre momentele grele de dinaintea despărţirii de soţul ei, Gabi Bădălău, piesă care nu i-a picat bine celui vizat.

În recentul interviu pentru OK! Magazine, Claudia a vorbit deschis despre trădare şi despre suferinţă: “Omul pe care îl iubeam dispăruse, de o lungă perioadă de timp, din viaţa de familie. Se întâmplase cu un an în urmă ca, în viaţa iubirii mele, a tatălui copiilor mei, să apară altcineva. Soţia şi copiii nu mai contau, ne uitase, păream nişte străini. Nu mai era pentru noi. În schimb, era pentru altcineva. Am trăit mult timp în minciună, durere, suferinţă, singurătate şi umilinţă. Aveam discuţii fără nici un rezultat. După alte şi alte apariţii ale lui lângă acea femeie de care toată lumea ştia, dar nimeni nu lua atitudine, mi-am luat inima în dinţi şi am scris acel mesaj, după care m-am trezit dată afară din casă de către omul căruia m-am dăruit, cândva. Şi nu am fost dată afară singură, ci cu ambii copii”.

Ea şi-a amintit, cu acest prilej, cum l-a cunoscut pe Gabi, căruia i-a deschis proces pentru desfacerea căsătoriei şi pentru pensia alimentară a copiilor lor, Gabriel Mihail (5 ani) şi Nicolas (3 ani): ”Povestea noastră a început după ce Gabi mi-a lăsat un mesaj pe Facebook, apoi al doilea, şi tot aşa, dar eu nu l-am luat în seamă, m-am gândit că oricum aşa îl ştiam din presă. Insistenţa lui nu am întâlnit-o la nici un bărbat, iar într-un final, din politeţe, i-am răspuns la unul dintre mesaje, cam la o lună de zile de la primul. Din luna noiembrie a acelui an până în martie anul următor, am fost prieteni. Vorbeam la telefon, ieşeam în oraş şi cam atât. Mi-a plăcut că nu a cedat, m-a cucerit uşor, cu flori şi prăjituri. M-a fascinat bucuria cu care vorbea despre copii, îmi spunea cât de mult îşi doreşte o familie, dar doar cu o femeie loială şi familistă. Acum stau şi mă gândesc că nu şi-a dorit nimic cu adevărat, ci era doar un tip supărat şi dezamăgit, rănit în dragoste, cu probleme financiare pe atunci, care căuta un refugiu şi stabilitate”, a mai spus ea.

Claudia a mai adăugat: ”Gabi Bădălău îşi vede fiii atât cât şi-a dorit, adică două weekenduri pe lună şi în vacanţe”. În plus, în vară, după ce s-au întors cu toţii din vacanţa din Turcia, soţul ei a plecat tot în Turcia cu altă femeie.

Claudia e acum pe picioarele ei, independentă: ”Am reuşit să-mi cumpăr o casă în rate, o maşină, pentru a mă putea descurca cu copiii. Am avut prieteni adevăraţi care, în aceste momente, mi-au întins o mână de ajutor pentru copiii mei. Iar eu muncesc, din nou, ca să le ofer lor ceea ce merită. Copiii mei primesc drept pensie alimentară atât cât revine dintr-un salariu minim pe economie al tatălui lor”, a conchis ea, pentru OK! Magazine.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here